Cadeautje geven, cadeautje(s) krijgen!

Als je deelnemer bent van AOV voor vakmensen kan je cadeautjes geven. Lees hier meer over het ambassadeursprogramma waarmee je cadeautjes geeft én daardoor ook zelf ontvangt!

Zo eenvoudig is het!

Als deelnemer van AOV voor vakmensen heb je een Ambassadeurscode waarmee je cadeautjes kan geven. Deze vind je terug in MijnAOV, waar je ook een handige knop vindt om iemand de benodigde informatie te geven.

Als iemand jouw Ambassadeurscode gebruikt bij het maken van de afspraak om het inkomen af te stemmen, dan is de eerste maand van zijn lidmaatschap gratis. Geen kapitaal maar wel leuk meegenomen toch?

Als jij meer personen weet te overtuigen van alle voordelen van AOV voor vakmensen en meer personen jouw code gebruiken krijg je steeds meer cadeautjes. En met cadeautjes bedoelen we dan maanden gratis lidmaatschap!

Als er 1 persoon gebruik maakt van je persoonlijke Ambassadeurscode dan heb je 1 gratis maand deelname aan AOV voor vakmensen verdiend. Als een tweede persoon gebruik maakt van jouw Ambassadeurscode dan verdien je daarmee nog eens twee maanden gratis deelname. Bij 3 personen 3 maanden, etc etc.

Als bijvoorbeeld 6 personen gebruik maken van je code dan heb je uiteindelijk 6 + 5 + 4 + 3 + 2 + 1 = 21 maanden gratis deelname aan AOV voor vakmensen verdiend! Kan dus aardig oplopen zo.

En daarmee help je AOV voor vakmensen haar doelstelling te bereiken: zoveel deelnemers, dat politiek Den Haag ondernemers de ruimte laat om in ieder geval de basisvoorziening voor de eerste 26 maanden zelf te regelen. En geen wettelijke verplichte deelname aan een dure verzekering!

VLOK AOV ambassadeursprogramma

Zijn er nog regeltjes?

Er zijn natuurlijk wel een paar regeltjes van toepassing. Weet waar je aan begint en check dit even…

Download: AOV voor Vakmensen reglement (pdf)

Download: AOV voor Vakmensen Privacy gedragscode (pdf)

Oh ja, wel leuk om te weten dat deze gratis maanden gewoon bovenop eventuele kortingsacties op het inschrijfgeld komen. Zou flauw zijn dat niet te doen toch?